Firdee's FotoPage

By: firdee akassya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Jun-2007 03:26 Email | Share | | Bookmark
Window of the World

fuh! dah bersiap sedia nak keluar!
rupa di stesen train
aik? nak berjalan pun termenung?
View all 42 photos...
Ini antara tempat yg menarik dekat Shenzhen, aku pun tak pasti apa yg terlalu menarik, cuma aku tau aku enjoy the moments la. Tapi aku sure kerajaan China habis berjuta buat taman tema ni.
Kalau bukan government pun maybe by some big shot company...tapi tak kisah la, yg penting ada inisiatif utk rakyat dorang yg mungkin tak mampu nak keluar negara.

Aku,Acap,Ein,Tasha & Amy. 5 Adventurer, menawan Window of The World(WotW).


Monday, 11-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Vacation With Love(1st day outing)

tasha & aku,baru nak pilih kain
mama pilih kain utk aku & acap(adik aku)
mama,ayah,tasha & cik ani
View all 49 photos...
These pics are of me and my families during our vacation last week. I had fun, I guess all of us had fun back then.

Aku dan keluarga ke Guangzhou,China saja nak berjalan sambilĀ² membeli belah..aku ingat kat sana sejuk, tapi panas sebenarnya..mungkin sebab musim panas. Sebab tu kebanyakan gambar aku cuma bersinglet je, panas beb!

Sedihnya aku bleh tak ingat apa nama tempat yg kami dah kunjung ni, antara yg aku ingat tak silap aku Beijinglu dan itu je yg berjaya aku terapkan dalam kepala otak aku. Aisehhh....


Sunday, 19-Feb-2006 17:34 Email | Share | | Bookmark

 
 


Friday, 21-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
sickos and friends

Carloz & Barak


Thursday, 30-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
About Shah Alam and Us

 
 
 
View all 32 photos...
These pictures are specially taken for my friend Normala.And as u requested Mala,I've taken a few pics around Shah Alam,and I hope U'll get a better and clearer picture of Shah Alam.Shah Alam and all of us here are waiting for U with arms wide open.

*pics taken by Amir and I.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net